Coaching

Voor werknemers

Ben je snel geneigd om je aan te passen aan een situatie of aan anderen? Hoog tijd voor verandering. Zoek uit wat je wilt en waar jij je goed bij voelt.

Op de juiste plek

Zit je goed in je vel, dan merkt je omgeving dit. Daarbij is het belangrijk dat je op de juiste plek zit. Privé. Maar ook zeker op je werk. Wat zijn jouw kernwaarden en matchen deze met je werkgever? Ben je blij met je functie?

Samen gaan we tot de kern en ontdek je waar jij floreert.

Waarom jij gecoacht wilt worden

  • Je begrijpt waar je gedrag vandaan komt.
  • Je leert te handelen vanuit je gevoel in combinatie met gezond verstand.
  • Je komt erachter wat je écht wilt, zowel privé als zakelijk.
  • Je traint afspraken met jezelf te maken en je daaraan te houden.
Contact

Wil je meer weten?

Laten we kennismaken. Graag bespreek ik met je wat ik voor jou
of je organisatie kan betekenen. Tot snel!

Ervaringen

Alette
Lees verder
"Dankzij de coaching van Caroline voel ik me zeker en krachtig. Ik heb geleerd dat ik invloed heb op mijn werkplezier en zit weer helemaal op mijn plek. Enorm dankbaar!"
LaVita Lifestyleclub
Lees verder
‘Wil je echt verandering in je team? Dan is Caroline een absolute aanrader! Ze voelt de groep goed aan en heeft daarbij ook oog voor het individu. Caroline stelt de juiste vragen en geeft nieuwe inzichten.’
Tim
Lees verder
"Caroline luistert en vraagt door. Ze komt tot de kern en heeft me inzichten gegeven, waardoor ik nu weet wat ik nodig heb om mezelf beter te voelen."
Albert
Lees verder
"Caroline stelt jou die vragen waarvan jij niet weet dat je die jezelf moet stellen. Ze luistert, spiegelt, triggert, maar blijft in de lead. Een betere coach kan je niet treffen."
Christelijk Lyceum Veenendaal
Lees verder
"Met haar persoonlijke benadering en open blik krijgt Caroline los wat diep verborgen ligt. Ze ordent je hoofd, herstelt vertrouwen in jezelf en versterkt de vertrouwensband tussen werkgever en werknemer."
Rieke
Rieke
Lees verder
"Je hebt me laten zien dat ik er mag zijn. Misschien wat cliché, maar voor mij heel waardevol. Ik durf nu keuzes te maken en neem dit overal mee, thuis en op mijn werk."
Werkmandejong
Lees verder
'Werken met Caroline is erg prettig. Ze is oprecht geïnteresseerd, schept vertrouwen en geeft een positieve draai aan vraagstukken. Ook durft ze op een motiverende wijze werknemers aan te spreken op het nemen van verantwoordelijkheden."
Vorige
Volgende