Coaching

Voor werkgevers

Samen met je team het maximale resultaat behalen. Met de juiste coaching ligt dit ultieme doel voor jouw bedrijf binnen handbereik.

Fijne werksfeer én gelukkig personeel​

Investeren in coaching binnen jouw organisatie betaalt zich meer dan uit. Tevreden werknemers zorgen bewezen voor hogere bedrijfsresultaten en lagere verzuimcijfers. Je hebt er als werkgever dus veel aan dat elke medewerker goed in z’n vel en op de juiste werkplek zit. Met mijn ondernemersachtergrond weet ik wat jij als ondernemer voor ogen hebt. En ook hoe belangrijk het is dat je werknemers gehoord worden. Graag help ik je bedrijf verder groeien. Hoe? Door je werknemers een-op-een of in teamverband te stimuleren in werkgeluk. En ze te trainen in doelgericht werken. Ik coach medewerkers in alle lagen. Het maakt dus niet uit of je als ondernemer aan het roer staat, een leidinggevende rol of juist een uitvoerende functie hebt.

Waarom coaching belangrijk is voor jouw bedrijf:

  • Je verlaagt de verzuimcijfers en verhoogt je bedrijfsresultaat. Als je medewerkers goed in hun vel én op de juiste werkplek zitten, presteren ze beter. Zowel individueel als in teamverband.
  • Je creëert een fijne werkomgeving. Als alle werknemers met plezier werken, is de sfeer optimaal.
  • Je wordt ontzorgd. Als ondernemer ben je al druk genoeg met het werk dat er ligt. Hoe fijn is het als je op het gebied van het welzijn van je personeel, ondersteund wordt door een professional?
  • Je blijft objectief door met een externe partij te werken. Geen voorkeursposities of hiërarchie, dus meer onderlinge saamhorigheid.

Wat maakt het probleem (oplossen) tot een probleem?

Teamcoaching

Wil je graag dat je team optimaal samenwerkt? Naast individuen, coach ik ook teams. Hierbij staat de groepsdynamiek centraal. Met deze coaching leert jouw team optimaal samen te werken richting een gemeenschappelijk doel. Wie doet wat, en met welk effect?

Onbespreekbare zaken bespreekbaar maken

Binnen het team help ik het gesprek op gang. Daarna luister ik vooral. Mijn ervaring is dat hierbij veel onbesproken zaken en knelpunten boven tafel komen. Ik herken belemmerende patronen en confronteer het team hiermee. Vervolgens maakt het team zelfstandig afspraken hierover. Zo ontstaat er een nieuwe manier van communiceren en worden doelen wél bereikt.

Contact

Wil je meer weten?

Laten we kennismaken. Graag bespreek ik met je wat ik voor jou
of je organisatie kan betekenen. Tot snel!

Ervaringen

Alette
Lees verder
"Dankzij de coaching van Caroline voel ik me zeker en krachtig. Ik heb geleerd dat ik invloed heb op mijn werkplezier en zit weer helemaal op mijn plek. Enorm dankbaar!"
LaVita Lifestyleclub
Lees verder
‘Wil je echt verandering in je team? Dan is Caroline een absolute aanrader! Ze voelt de groep goed aan en heeft daarbij ook oog voor het individu. Caroline stelt de juiste vragen en geeft nieuwe inzichten.’
Tim
Lees verder
"Caroline luistert en vraagt door. Ze komt tot de kern en heeft me inzichten gegeven, waardoor ik nu weet wat ik nodig heb om mezelf beter te voelen."
Albert
Lees verder
"Caroline stelt jou die vragen waarvan jij niet weet dat je die jezelf moet stellen. Ze luistert, spiegelt, triggert, maar blijft in de lead. Een betere coach kan je niet treffen."
Christelijk Lyceum Veenendaal
Lees verder
"Met haar persoonlijke benadering en open blik krijgt Caroline los wat diep verborgen ligt. Ze ordent je hoofd, herstelt vertrouwen in jezelf en versterkt de vertrouwensband tussen werkgever en werknemer."
Rieke
Rieke
Lees verder
"Je hebt me laten zien dat ik er mag zijn. Misschien wat cliché, maar voor mij heel waardevol. Ik durf nu keuzes te maken en neem dit overal mee, thuis en op mijn werk."
Werkmandejong
Lees verder
'Werken met Caroline is erg prettig. Ze is oprecht geïnteresseerd, schept vertrouwen en geeft een positieve draai aan vraagstukken. Ook durft ze op een motiverende wijze werknemers aan te spreken op het nemen van verantwoordelijkheden."
Vorige
Volgende